Само в 7DniSofia.bg

Дрогираният и арестуван Явор Бахаров към полицаите: Ще си пуша колкото си поискам!

бахаров

Наглостта на Явор Бахаров няма край. Този път вече затворът не му мърда, след като за трети път е хванат да шофира в нетрезво състояние, предава Kliuki.bg.

В неделя вечерта актьорът е бил задържан в 4 РПУ – София, след като при проверка е било установено, че има наличие на наркотични вещества в кръвта и шофира в това състояние.

Вместо да се засрами, изненадващо Бахаров се е държал нагло с ченгетата, очевидно още подвластен на забранените субстанции, които е приел преди това. Той даже си е позволил да се прави на недосегаем пред тях.

„Ще си пуша марихуана колкото си поискам и вие нищо не можете да направите“, казал Явор в лицата на катаджиите.

Постъпката му е толкова нагла, при положение че в момента още изтърпява условна присъда. Нормално е да се чувства недосегаем, след като още при миналото му залавяне с наркотици трябваше да влезе ефективно в затвора, но явно с пари и връзки се измъкна.

Сега обаче ще му е много по-трудно да го направи, защото това е трето провинение, а по закон още след второто трябва да лежиш в затвора. Този път за актьора не се вижда светлина в тунела и по всяка вероятност той ще се озове зад решетките за дълго.

Проблемите с наркотиците направиха от Явор Бахаров една развалина и леке, а някога имаше потенциал за нещо в живота. Похаби всичките си пари за дрога, а и остана без жена до себе си, тъй като Рая Пеева му би шута още през пролетта.