Само в 7DniSofia.bg

Инфарктни часове! Майката на издирвания рибар Ивелин през сълзи: Имам лошо предчувствие

payimage-561264

Ивелин е закърмен с риболов, опитен е и имаме надежда, че е жив. Това каза пред Флагман.бг през сълзи майката на единия от двамата изчезнали в езерото „Мандра“ рибари. Тя и съпругата му Милена са на място и чакат с надежда той да се появи.

Акцията по издирване е в разгара си. В момента във водата има 10 лодки, които обхождат всеки сантиметър от водоема, за да търсят следи от рибарите Петър и Ивелин.

„Риболовът е голямата му страст на Ивелин, от малък ходи за риба. Врачка е казала, че и двамата са живи, но до момента не са открили никакви следи“, каза майка му.

Ивелин е от Средец, но живее в жк. „Меден рудник“ в Бургас. Има две деца – момче в 6-и клас и дъщеря, която тази година е абитуриентка. Къщата му е в непосредствена близост до езерото. Двамата с Петър са влезли с надуваема лодка във водите на Мандра около полунощ в неделя. Оттогава следите им се губят.

„Децата са в шок, постоянно ми се обаждат за новини. Въпреки че силно се надявам, че са живи, имам лошо предчувствие – точно както, когато почина баща му“, каза разстроената майка.