ФУРИЯ! Дончева мълниеносно: Омръзна ми! Киро и Асен са схемаджии! Пребивават папагали в политиката

татяна дончева

„Много съзвателно по време на цялата предизборна кампания Кирил Петков и Асен Василев говореха за пенсии, което е странно, защото те са икономисти, завършили в Харвард. Би трябвало те да са носители на нови икономически идеи, би трябвало в тяхно лице бизнесът да види едни модерно мислещи хора. Той видя в крайна сметка едни схемаджии“.

Това заяви Татяна Дончева по БНТ, допълвайки, че двамата политици през цялото време се мъчели да се наместят в лявото пространство, говорейки, че са левоцентристи, макар да няма нищо ляво в техните възгледи.

„Корнелия Нинова ги улеснява, защото тя самата няма философия на социалист, при нея всичко е програма. Тя ги подозира, че те са намалили резултата на БСП“, коментира още Дончева.

Според нея не бива да се гони руският бизнес от България и той да отива в Турция.

Войната с „Лукойл“ на тема „русофили“ и „русофоби“ ми идва малко в повече, както и това, че трябва да си затваряме централите. Защо да ги затваряме? Ше се окаже, че е по-изгодно да платим глобата на Еврокомисията, отколкото да си затваряме централите. Омръзна ми в политиката да пребивават папагали. И все не знаят какво са преговаряли с Еврокомисията. Идете и си научете урока и тогава елате да преговаряте.