Само в 7DniSofia.bg

Мистерия! Столичанин потъна вдън земя. От РПУ алармират: Намерихме само раницата му

Петър Симеонов Маринов

Издирва се мъж от София, който е в неизвестност от пет дни. Негови близки публикуват във Фейсбук информация за него с молба за помощ.

Изчезналият е Петър Симеонов Маринов, на 45 години. Той е в неизвестност от 20 ноември.

Ето какво пише във Фейсбук неговият племенник:

„В неизвестност от 20.11.22г. (неделя)

Последно е бил видян на 20.11.22г. на работното си място. След 18:00ч няма данни да е забелязан или чут по телефон.

Не е известно как е облечен. Предполага се, че е с много тъмно сини дънки, черни обувки, тъмна блуза и дълъг, черен, шушляков елек до около коляното.

Висок около 170- 175см.

В понеделник не се явява на работа, телефонът му е изключен. Във вторник от 5-то РПУ, гр. София се свързват със сестра му, за да съобщят, че раницата му е намерена (личните му документи са в нея). Малко след това от работата му, се свързват с мен, че във вторник- 22.11.22г, отново не е отишъл на работа. От понеделник- до момента телефонът му е изключен. Не ни е известно в неделя вечер, дали телефонът му е бил включен.

След безуспешни, многократни опити да установя връзка с него и да го намеря на личният му адрес и разговори по телефона с негови приятели, около 19:00ч подавам заявление в 2-ро РПУ, гр. София, че желая да бъде пуснат за издирване.

Още във вторник, исках да го обявя в социалните мрежи, че го търсим. От 2-ро РПУ ни посъветваха да не го правим на този етап, понеже можем да попречим на разследването, ако вдигнем много шум. С близките му, решихме да послушаме полицията.

Случаят се прехвърляше от РПУ към РПУ, при опит за връзка, информацията все не е била достигнала. Снощи отново звънях, получих съдействие от 5-то РПУ и отидох на място, да пусна ново заявление. Получих съдействие и бърза реакция. В момента с разрешението на разследващите пускам този пост. Днес е петък, все още не е намерен.

Надяваме се, с помощта на разследващите органи и всички Вас скоро да бъде открит жив и здрав!

Моля, всеки който има някаква информация за изчезналото лице, да се свърже с мен или да се обади на тел: 112.

Апелираме за разпространението на този пост от негови близки, колеги, приятели, познати и непознати!

Благодарим Ви!

Павел Боболов (племенник на изчезналото лице)“.

Постът е споделен във Фейсбук група на квартал „Обеля“, но не е ясно дали Маринов живее там или за последно е бил видян там.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории