ГОРЕЩО! Красавица на ГЕРБ в бойна готовност. Тя ли е №1 сред кандидатурите за премиер?! (СНИМКА)

бойко борисов

ГЕРБ търсят нова фигура – лидер, който да поведе България след ужасната парламентарна криза, в която се намира. В партията се търси ново лице с качества, което е готово да поеме България, пише БЛИЦ.

Правят се сондажи именно жена да стане премиер. Както е казала Ванга – България ще се оправи след управлението на жена.

Червенокосата фурия от Перник – новата депутатка от ГЕРБ Христина Георгиева е обрала всички точки на проучване в ГЕРБ, твърди „За Перник“.

Нейното име се върти наравно с други две нови лица от ГЕРБ в парламента – Славена Точева от Варна и Деси Трифонова от Плевен. Последната извади аферата „Джемкорп“.

Най-големи шансове обаче има за новото острие на ГЕРБ от Перник Христина Георгиева. Тя е ново лице. Неопетнена. В централата са впечатлени от оперативността й, умението й да работи бързо и ефективно и не на последно място – приликата с италианския премиер Джорджа Мелони.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов все повече дава заявка, че не желае да бъде премиер и е готов да се предложат нови, готови лица, които да поемат управлението на България.

Дали Перник, след като има президент на България в лицето на Георги Първанов, ще роди следващия премиер? Ще се разбере скоро.