Срам и позор: Некадърниците от „Фермата“ на косъм от убийство!

фермата

„Фермата“ се оказа не шоу за забавление или поука, а риалити предаване за неграмотни хора, които си играят с живота на добитъка. Това стана ясно след епизода, в който крава едва не изгуби живота си.

Участниците във формата бяха наказани с липса на храна за 24 часа. Причината е, че в сеното бе открит чорап, което застраши живота на животното, тъй като можеше да го задави.

Оказа се, че въпросният чорап е на Аксения и е бил изгубен по време на ратайството. Това обаче не значи, че всички нямат вина, защото никой не го откри. Затова сега гладуват всички.

Не стига, че са малко издръжливи и невежи, но доста от мъжете се оказаха много нагли. Едно време мъжката част от българите ходеше в казарма, а сега мрънка, че няма да яде за няколко часа.

Пчеларят Яни, хлебарят Финци и баскетболистът Радо най-открито изразиха негодуванието си, че няма да ядат. Макар да са големи мъже, които би трябвало да могат да отидат на война, ако се наложи, малко глад ги сломи, което говори колко са разглезени.

Всъщност във „Фермата“ този сезон се вижда ясно колко неграмотни хора има България по отношение на обща култура и колко мързеливи и невежи в занаята хора у нас има.

Самият факт, че се оставя чорап в сеното, макар и несъзнателно, говори за тотален провал в работата на тези хора. Те обаче по всяка вероятност са неудачници навън и затова търсят признание в риалити формат, за да избият комплексите си за малоценност.

Източник: Dir.bg