Само в 7DniSofia.bg

Прати Мария Игнатова в трета глуха: Никой не очакваше това от Нойзи

мария игнатова нойзи

Мария Игнатова и интелектуалецът Ивайло Цветков-Нойзи не се засичат много у дома през седмицата и затова блондинката разчитала на уикендите да прекарват време заедно. Нищо подобно обаче – за писателя те били запазени само за футбол.

Нойзи е голям почитател на английската Висша лига и в събота и неделя не изтървал мач. Това принуждавало Игнатова да гледа с него, ако иска да са заедно, но тя не си падала по футбола и често отивала в другата стая или излизала навън.

Кошмарът на Мария ще стане пълен в неделя, когато стартира Световното по футбол в Катар. По традиция Нойзи просто не изпускал мач от световно първенство, а на всичкото отгоре често го канят и като гост – анализатор в студиата на телевизиите, пише „Уикенд“.

Животът с аристократ не се оказа това, което си е въобразявала тв водещата. Тя се опита да замени шегаджията Димитър Рачков с интелектуалец, но засега получава много малко позитиви от съвместния им живот.

Както зрителите на „Черешката на тортата” видяха неотдавна, Мария върши повечето неща за мъжа си. Кога блондинката ще си отвори очите, се питат фенове.