Става страшно! Нов шок с майката на Сашко: Отказва да бъде разпитвана

александър

Продължава издирването на малкия Александър от Перник. Прокуратурата работи по всички версии, една от които е отвличане.

Журналистът Стефан Ташев сподели пред Bulgaria ON AIR, че преди няколко месеца майката на детето Радостина Цветанова е направил опит нелегално да изведе детето от страната.

„Преди няколко месеца се е опитала, по закон трябва да се издаде паспорт. Майката се е опитала с фалшив нотариално заверен документ да изведе детето, но не се е получило“, сподели той.

И признава, че поведението на родителите е странно.

„Самият факт, че тя отказва да бъде разпитана – само този факт буди сериозни съмнения. Има някакви скрити и недоизказани от бащата проблеми в това семейство, които са оказали влияние на това, което се случи“, категоричен е Ташев.

Майката на детето от години живее във Великобритания. Вече е извикана от прокуратурата на разпит.

„Майката Радостина Цветанова се е свързала с разследващия полицай за призоваване за разпит в качеството ѝ на свидетел в хода на разследването. Тя е заявила, че на по-късен етап ще се завърне в страната. Ако не се яви – ще потърсим възможности за разпит там, където се намира, с инструмент на международното право“, поясни прокурор от Окръжна прокуратура – Перник – Албена Стоилова.

А родителите на Радостина Цветанова казаха за Новите ON AIR, че не знаят дъщеря им да е извикана на разпит.

„Моля ви, оставете ни на спокойствие, оставете ни с мъката ни. Нищо не зная, следя какво казват полицаите“, каза майката на Радостина.