Само в 7DniSofia.bg

Мълва взриви мрежата! Доброволци ексклузивно: Бащата на Сашко е задържан и отведен

александър
александър

Бащата на изчезналото 12-г. дете от Перник е задържан. Това твърдят доброволците в групата Zello, направена с цел координиране на действията по издирването му. Информацията към момента не е потвърдена от органите на реда.

Сашко изчезна в петък на 11 ноември и от тогава от него няма никаква следа.

Доброволците си споделят, че човекът е арестуван преди повече от час, а една от причините, поне според тях, е че нотариусът разигравал сериозно полицаите. По-рано днес и друг доброволен, член на студентска организация, сподели че таткото доста често сменя версиите си дори за това с какво е облечено детето, а хората трябва да търсят най-вече лице, защото останалото не е константно.

Някои от хората на терен признават, че са видели полицейски патрули, които сякаш ескортират бус, в който може би има човек. Валят и предположения, че най-вероятно таткото на Сашко вече ще бъде изправен пред полиграф – нещо, което не е станало през изминалите дни.

Друга доброволка пък заяви, че се е свързала с полицията и от там са отрекли пред нея бащата на детето да е бил отвеждан или задържан.

Междувременно бащата на Сашко призовава преди часове чрез социалните мрежи доброволците да търсят детето му на различни места, като днес ги изпрати към столичния квартал „Люлин“. Той призна пред медиите, че се ръководи от сигнали на врачки, които му се обаждат, обяснявайки му къде точно виждат сина му.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории