Само в 7DniSofia.bg

Проблеми в рая? Ивелина заби нож в гърба на Сашо Кадиев

сашо кадиев ивелина чоева

Популярният актьор и телевизионен водещ Александър Кадиев претърпя неприятен удар от конкуренцията. Оказа се, че неговата половинка в живота Ивелина Чоева се появи в предаването „На кафе“ по „Нова телевизия“. Както е известно, по същото време самият Кадиев води „Преди обед“ по БТВ, а двата ефира се борят помежду си за рейтинг.

Чоева даде интервю за предаването на Гала, в което разказа за приложението, на което е създател – „За теб“. Това е първата мобилна апликация в Източна Европа, бореща се против домашното насилие над жени и деца.

„Приложението стартира през 2019 г. Оттогава досега успяхме да го развием още повече. Имаме повече помощни центрове които са вътре в приложението, още повече помощни линии. Освен това преди войната в Украйна успяхме да го лансираме и там с помощта на тяхното правителство. Засега нямаме подкрепа от българското правителство, но се надяваме това да стане. Разработваме го и за Америка. Това е проект, който се надявам на няма нито една жена, която да се нуждае от него, но дотогава ще продължаваме да го развиваме“, разказа тя.

Чоева отговори и на други въпроси – с какво се гордее, коя черта в себе си не харесва и какъв шофьор е. „Майка ми все казва, че не е хубаво да се гордееш. Интересно защо, но мисля, че това, че съм съпричастна с успехите и неуспехите на приятели и на хората. И се радвам да съм там, когато мога, да направя каквото мога, за да може даден човек да се почувства по някакъв начин по-добре. Не харесвам в себе си това, че съм много сприхава и нетърпелива. Мисията ми в живота е да се науча на търпение. Като шофьор съм супер толерантна. Никога не си използвам предимството. Не карам супер бавно и плавно, но винаги давам път някой да ме изпревари. Аз не казвам лоши думи ако някой ме засече, но се е случвало обратното“, обясни Чоева.