Брутално! Мъж прави немислимото на метри от детска градина. Свидетел: Изверг! Майки с деца минават

репортаж

Мъж се самозадоволявал всеки ден пред детска градина, съобщава NOVA. Той е бил забелязван седмици наред. Участничка от предаването „Един за друг“ Яница Касабова го заснема с телефона си, а на кадрите се вижда как, след като е хванат в крачка, мъжът се опитва да избяга от мястото. Същият е задържан за 24 часа.

Във Фейсбук тя написа: “Оставям това тук, за да надникнете в малка част от битието на този млад господин ИЗВЕРГ , който намира забавлението си чрез самозадоволяване пред детско заведение , включително и заснемайки със собствения си телефон целият процес, докато всички минават.

Всяка сутрин , без разбира се събота и неделя, когато децата не посещават детската занималня, изрода стои паркирал отпред , с отворен прозорец, маскиран и извършва ежедневния си кеф пред очите на всички пешеходци , включително и пред ДЕЦАТА , чиито ръст е точно на нивото на отвореният му прозорец“.

„Видях го за първи път на 14 ноември. Бях възмутена. Оттук минават много майки с деца. Мъжът се самозадоволяваше на отворен прозорец”, разказа Яница.

„Смутих се, когато видях мъжа. Улицата е много оживена. Благодарим на полицията, която реагира бързо след подадения сигнал”, разказа Стела Божилова.

„Въпросното лице е на 31 години от Варна. Случаят е изключително неприятен. Образувано е досъдебно производство. Мъжът не е криминално проявен”, обясни гл. инсп. Иван Петров, началник на „Охранителна полиция”.

Мъжът може да получи 2 години затвор или пробация, които могат да бъдат заменени с обществено порицание.