Само в 7DniSofia.bg

Затвориха подлеза на ММС! Младежка компания причини немислимото на съоръжението

подлез ммс

Вандали потрошиха подлеза до Министерството на младежта и спорта, предава Столица.bg. Към момента съоръжението е затворено за преминаващи. Хулиганската проява е от понеделник вечерта. По информация на район „Средец“ щетите са нанесени от младежка компания, като извършителите са най-малко трима човека. Изпочупени са плочите на подовата настилка, както и плоскостите по тавана.

Сигнал за случилото се е подаден в Столичния инспекторат. Екипи на Инспектората са обезопасили мястото. Районната администрация на „Средец“ е получила от Столична община средства, за да бъде извършен авариен ремонт на подлеза. Дейностите са спешни, тъй като съоръжението е опасно за преминаващите.

Това не е първият случай, в който вандали вилнеят именно в този подлез. Възмутени столичани питат защо все още има подобни съоръжения в София, които са без видеонаблюдение. Всъщност камера в района на подлеза има. Но не е ясно кога и как се проследяват записите от нея. Според районната администрация досега записите от видеокамерите не са довели до превантивни или последващи действия и залавянето на хулигани.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории