Гонят я бесовете! Нинова ревнува: Срещичката между ГЕРБ и ПП била просто пиар

корнелия нинова

Ние вече казахме, че срещата изглежда странна, предвид това колко остри бяха отношенията и са между ГЕРБ и “Продължаваме промяната“, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова пред журналисти в Русе предстоящата среща между ГЕРБ и ПП, съобщиха от пресцентъра на БСП.

„Да видим какво ще излезе от нея. Дали това е първа крачка за правителство, дали просто ПР, за да може, ако не се стигне до правителство, да се търси вина в някой друг“, каза тя.

Обикновено сте чували почти всички депутати да казват “Да чуем хората, говорим от името на хората“ – ние тръгнахме на обиколки из страната. Русе ни е третата област, бяхме в Смолян и Сливен, именно затова – да усетим и да видим хората какво казват, посочи Нинова:

„Почти навсякъде е едно и също – овладейте цените и ни увеличете доходите. И ето това ще бъде нашето поведение в парламента. Ние вече започнахме разговорите с другите партии за бюджета“, посочи Нинова и разкри част от исканията на БСП – таван на цените, две тарифи за плащане на електроенергията, минимална работна заплата – 850 лв., майчинството да следва минималната заплата. За децата за има безплатни лекарства и учебници и младите до 26 г. да бъдат освободени от плащане на данък върху доходите. „Тоест съсредоточаваме се върху децата, младите и работещите, особено работещите-бедни – 500 000 души работят на минимална работна заплата. За пенсионерите също – преизчисляване на пенсиите“, обобщи тя.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории