Нови разкрития за смъртта на Денис Теофиков: Бил е спокоен преди смъртта си

денис теофиков

Година след фаталния октомври, в който родният поп-фолк загуби една от най-талантливите си надежди, въпросите около смъртта на Денис Теофиков намират своите отговори.

Певецът е би спокоен преди фаталния полет на 24 октомври. В белите дробове не е открита кръв, тоест не е бил уплашен, съобщава „България Днес“. Тоест вероятността за конфликт, след който някой да е бутнал Денис, отпада.

По този начин основната версия остава „склоняване към самоубийство“. Към това сочат и показанията на разпитаните по случая.

Нещо повече – в кръвта на Денис не са открити следи от наркотици. След фаталния 24 октомври стана ясно, че младият певец се е борил с паник атаки. В последните месеци преди смъртта си е бил и в сериозна депресия.

Въпреки трудностите обаче, Денис се е съпротивлявал. След смъртта му близки разкриха, че е посещавал евангелистка църква, а там е срещнал пастор, който му помогнал да открие Бог. Именно той е служил и на погребението му, тъй като, както се знае, в Православието не е позволено служителите да опяват починали след самоубийство – каквато остава и основната версия за момента.

По-късно се твърдеше, че Теофиков е търсил помощта на ходжа, за да се избави от демони. Това така и не беше потвърдено от близки на изпълнителя.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории