Нов ужас в училище в София! Викат линейка и полиция, намесен е известен бизнесмен!

училище

Спор между родители има ли агресия между ученици в частно училище в София. В сигнал до bTV Мария Димитрова пише, че синът ѝ е пребит в училището му. Жената вика полиция и линейка. Разказва, че след прегледа спешните медици казват, че детето е с комоцио.

„Това дете ме бутна и аз се опитах да избягам, и после ме дръпна и ме заби в земята“, разказва Любомир, който е в 6. клас и за първа година е в частното училище. Момчето разказва, че до тук се стига след като се е опитал да защити свой приятел.

Майката признава, че е разстроена, защото вижда детето си в шок и защото се е надявала синът ѝ да учи в сигурна среда. Мария Димитрова споделя, че детето ѝ е било блъснато на земята от Петър, син на бизнесмена Петър Манджуков.

Манджуков-старши беше категоричен, че синът му, седмокласник в същото училище, е бил обиден няколко пъти от Любомир и дори се е оплакал на учителите.

„Аз съм готов да се извиня, но това не е агресия. Това е нормално спречкване между две деца и вината е между тях двамата“, каза Манджуков и обясни, че вече е провел разговор с детето си.

От училището са извършили проверка на случая. Прегледани са и записите от видеонаблюдението на игрището, където се е случил инцидентът.

„Децата са били под контрол, имало е наблюдаващ учител, играели са футбол. Не виждам абсолютно никаква грешка от страна на нашето училище“, заяви Надежда Шемширова, юрисконсулт на частното училище.