Приключи с поп фолк певиците! Коко Динев разкри, че има чернокож син

коко динев

Благодетелят на Вихрен Коко Динев се сдоби с още едно отроче, този път за разнообразие не от фолк певица. Става въпрос за чернокожия техничар Шалозе Удоджи. Популярният нигериец, който преди време игра и в ЦСКА, изненадващо цъфна в Сандански и и облече екипа на Вихрен, като се обяви за рожба на хазартния бос, пише lupa.bg.

Босът на Вихрен специално похвалил Удоджи, след като видял колко усърдно тренира. Нигериецът с български паспорт и българско име – Митко, изпъквал пред по-младите от него и показвал класа в заниманията на отбора от Югозападната трета лига, водени от младия треньор Ивайло Василев.

Футболистът си е взел нашенка за жена. Двамата дори имат две дечица – момиче и момче. Сега семейството смятало да се установи в Сандански, а Коко Динев им подал ръка.

„Даде им апартамент и кола. Удоджи наистина му е като син. А и като видя и дечицата му направо се разтопи и ги прие като свои“, разказа източникът ни.

В последните месеци Удоджи е играл в шестодивизионния английски Уелинг Юнайтед, но вече е решил да остане за постоянно в България със семейството си.

Ръководството на Вихрен вече е уредило документите му и той се очаква да запише първи минути след завръщането си при „зелените“ още тази събота. Отборът от Сандански приема лидера ОФК Костинброд в интригуващ мач от Югозападната трета лига.