Само в 7DniSofia.bg

Прокурорският син пиян и дрогиран в бара, докато е под домашен арест: Ще ви изтезавам и снимам!

васил михайлов

Законите в България не важат за татковото синче Васил Михайлов, който е свикнал да си прави каквото си иска, независимо кого наранява. Младежът доказа твърденията на познатите си, че е „леке” по душа, след като не само не спазва домашния си арест, но и се хвали с това.

Васко, чието възпитание тотално е изтървано от родителите му, се разхожда съвсем спокойно на свобода, въпреки че уж има гривна, която го следи дали излиза. Самият той обаче се надсмя над закона и каза, че проследяващото устройство изобщо не му е включено.

По време на домашния си арест Васил е бил в нощен бар, където е ял и пил с момичета от Кошарево, шмъркал е дрога и се е веселил по всевъзможни начини. Когато изпаднал в нетрезво състояние, разглезеното момченце отново прибегнало до заплахи. Започнало да разправя как ще изтезава всички и ще снима мъченията с телефона си, за да си ги пусне после вкъщи да ги гледа.

Очевидно е, че при този човек лошото възпитание са довели до необратими процеси, граничещи с психопатия и здраво избиване на комплекси. Той е бъдещ убиец и ако не бъде спрян сега, най-вероятно ще почерни няколко семейства след време.

Васил Михайлов има садистични наклонности, а баща му продължава да му прави мечешка услуга и да го отървава от затвора. Така само се задълбочават емоционалните и душевни проблеми у този разглезен богаташки син.

След като самият Васил призна, че е нарушил домашния си арест, от прокуратурата поискаха връщането му в полицейския арест, където прекара 5 месеца. Съдът обаче отказа, явно баща му си е пуснал връзките, както става често в нашата родина.

Припомняме, че младежът бе задържан от полицията през юни, след като зверски преби бившия футболист Румен Андонов. В хода на разследването стана ясно, че Васил е пребил и други хора, заплашвал е и жени.

От терасата си Михайлов разкри, че според него е имал причина да пребие всички тези хора, защото повечето от тях били с криминални досиета. Той не изпитва грам вина за нищо, което е присъщо за хората социопати.

Източник: Уикенд