Само в 7DniSofia.bg

Къщата на ужасите! Огласиха кои са откритите мъртви майка и дъщеря, телата им били разложени

тяло труп

57-годишната Барие и дъщеря ѝ Биляна на 38 години са жените, чиито трупове бяха открити в дома им в Бяла Слатина вчера, пише BulNews.

Те са били с психически проблеми и са живеели в изключително мизерни условия.

Хора от града споделят, че двете са били мъртви повече от месец. След като тяхна родственица от Кнежа дълго време нямала връзка с тях, отишла в дома им с полиция и ченгетата разбили вратата. Вътре се натъкнали на телата, които били в напреднала фаза на разложение.

В Окръжна прокуратура – Враца вече се водят действия по разследване по образувано досъдебно производство за умишлено умъртвяване на две лица. Готови са и резултатите от направените аутопсии. Според патоанатомите следи от насилие или наранявания няма. Липсват и признаци за взлом в дома на починалите жени.

Случаят е изключително заплетен. По неофициална информация, едно от телата било в по-напреднал стадий на разложение. Това довело криминалистите до извода, че една от жените е починала първа, а след това се споминала и другата.

Разследващите продължават работа и в този момент, в ужасяващите условия на непоносима миризма на разложени трупове в мизерния коптор, който те наричали дом.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории