Бомба в българския футбол: Ганчев извика Илич и го изненада с две сензационни новини

саша илич

Ръководството на ЦСКА е изненадало треньора Саша Илич с новината, че ще бъдат привлечени един или двама повече футболисти от предварителните обещани за зимната селекция, съобщава БЛИЦ.

Сърбинът е бил поканен от Гриша Ганчев на вечеря, на която двамата над два часа са бистрили трансферната политика. Според първите планове ЦСКА ще си осигури три зимни попълнения, с две от които има пълна договорка – скандинавски централен защитник и бразилски плеймейкър. Търси се усилено и нападател за заместник на Дауда Бамба. Илич обаче е получил пълното уверение, че ще има и минимум четвърти нов.

Отделно той и Ганчев обсъдили в детайли вариантите за заместник на перманентно контузения Бамба и босът на ЦСКА направил доста добро предложение на Саша. Сърбинът не можел да повярва, че има шанс играч с такава класа да поведе атаката в червено.

„Ганчев много харесва Илич. Първо му обеща допълнително ново зимно попълнение. А след това го изненада и с един от вариантите за атаката. Наистина става въпрос за интересно име, но в момента вървят преговори и още няма пълна яснота“, поясниха източници.

Обсъдени са и вариантите за раздяла с футболисти. Поне двама ще бъдат продадени или преотстъпени.