Затяга се примката! Съпругата на пребит от прокурорския син направи нови скандални разкрития

мариана николова

Прокурорският син Васил Михайлов е излизал 9 пъти, главно през нощта, след като му е била поставена електронна гривна. Това заяви по Нова тв Мариана Николова, съпруга на бития треньор.

В сряда Софийският районен съд реши Михайлов да остане под домашен арест. 5 дни, след като 19-годишният младеж получи по-лека мярка за неотклонение се появиха съмнения, че е напускал дома си неправомерно. Самият Михайлов отхвърли всички обвинения и дори обясни пред съдията, че ако е посягал на някого, то е било с цел самозащита или защото е бил предизвикан.

„Не вярвам баща му да подаде оставка. Ако имаше доблестта, щеше да го направи още когато се разчу за побоите на сина му. Знам, че след поставянето на гривната е излизал 9 пъти. Едното напускане на дома е било в 04.00 сутринта. За 30 минути може да извърши много престъпления. Хората ги е страх, защото виждат, че той може да направи, каквото си иска и отново да го пуснат.

24 часа е бил без гривна. По закон, когато си под домашен арест по презумпция не са длъжни да сложат гривна. В момента, който е получил по-леката мярка се е сбил в ареста с друг арестуван. И въпреки това е пуснат. Пернишкият прокурор и неговият син се надсмяха над цялата правосъдна система. Може би само сегашния прокурор наблюдава делото и прави опит да докаже, че това не е така”, каза Николова.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории