ГОРЕЩО! Острие на ГЕРБ: Промяната се сведе до една ръкохватка на стълбище, по–известна като парапет

георг георгиев

„Вие сте тези, които въведохте най-тежките корупционни схеми в тази държава, вие се опитвахте да купувате депутати и го обявихте за коалиционност. Превърнахте парламента в пазар. Промяната се сведе до една ръкохватка на стълбище, по–известна като парапет”. С тези думи народният представил от ГЕРБ Георг Георгиев отговори на декларация на Милен Матеев от „Продължаваме промяната“ насочена срещу партията на Бойко Борисов.

Георгиев бе категоричен, че правителството на Кирил Петков се е оказало най-големият инвеститор в руския режим.

„Защо вчера пропуснахте комисията и не позволихте да се продължи пътят на реформата, която вие сами проповядвахте? И то с един човек от най-мракобесните времена на комунизма – Бойко Рашков, запита той ПП.

Георг Георгиев обвини ПП в концентрация на цинизми и двуличие.

„Партията, която стоеше в основата на странно формирано управление, правителство което доведе България до просешка тояга и хората да мислят не за утре, а как ще преживеят днес, правителството което беше скъсало с всяка реалност къде се намират българите, правителство което по същество се оказа онова подпомагало най-силно руския режим инвестирайки в „Газпром“, отсече той.

Според него депутатите от ПП няма как да говорят за морал.

„Вие превърнахте парламентаризма не в цирк, а в пазар. Хората очакват от нас решения, не лицата на една провалена промяна, която доведе страната до ръба , а хора които са тук със способности, които могат да реализират цели на реформа“, каза още Георгиев.