Смела жена разкри истината: Ето защо Кирил Петков толков силно мрази Бойко Борисов

кирил петков дебат

Революция на еволюцията! Или пълна шизофрения.

“Продължаваме промяната” продължава да променя отношението си към Бойко Борисов.

17 март 2022 г.. След кристално-дамаджанена среща в Министерски съвет на Кирил Петков, Асен Василев и Бойко Рашков, за 24 часа е задържан лидерът на ГЕРБ. Кирил Петков дава “показания” за събития, на които не е присъствал; потвърждава написаното във факс до МВР от Васил Божков, когото нарича “престъпник”. А партийната другарка на Черепа Елена Фичерова е принудена да подаде оставка като началник-кабинет на вътрешния министър Бойко Рашков. Елена Фичерова понастоящем се изявява като адвокатка на една от приятелките на Радостин Василев, близък съратник на Кирил Петков. Тоест – на кого се доверява Кирил Петков и защо?!

Съдът обяви ареста за незаконен. Бойко Рашков стана депутат от “Продължаваме промяната”.

Септември 2022 г.. Кирил Петков и Асен Василев превръщат в център на предизборната кампания на “Продължаваме промяната” – да построят затвор в Банкя и да вкарат в него Бойко Борисов.

Октомври 2022 г.. Кирил Петков, на нашата първа среща, ме помоли да предам на Бойко Борисов (който пък е астрален близнак на баща му Петко Петков), да отиде в Америка, в една модерна клиника, за да се refresh-не, да се погрижат за високото му кръвно и да си почине една година, докато ПеПе-тата си довършат работата.

Кирил Петков и Асен Василев призоваха ненадейно, след един час, Бойко Борисов лично да отиде на разговори в зала “Запад” на Народното събрание, за да преговарят – публично пред всички – за председател на 48-я парламент. В блиц-интервю пред мен Бойко Борисов им отговори: какво по-публично място от пленарната зала – там всеки народен представител изказва мнението си пред всички и гласува пред всички.

Кирил Петков покани Бойко Борисов на среща, да разкаже лично приоритетите в политиките на ГЕРБ, така че “Продължаваме промяната” да прецени какво да подкрепи, ако бъде съставено правителство с мандата на първата политическа сила.

Да знаете… не е далеч денят, когато Кирил ще покани Бойко на среща в “Старбъкс” да го почерпи с любимата си мача-лате с бадемово мляко.

Както обичам да казвам: всичко е лично!

Поинтересувах се защо Кирил Петков толков силно мрази Бойко Борисов. Ето защо!

Заради едни 50 000 долара.

Когато, през 2018 г., изчезва алпинистът Боян Петров, Кирил Петков и Петко Петков лично тръгват да го спасяват. От хеликоптерната фирма в Непал им искат 200 000 долара, спазаряват се за 50 000 долара. Кирил Петков се обажда по телефона на Румяна Бъчварова, с която добре се познават, началник-кабинет на премиера: след 7 минути тя му връща обаждането и му обяснява, че Бойко Борисов е отказал държавата да изпрати светкавично 50 000 долара.

Всъщност, паралелно върви мащабна акция за спасяването на Боян Петров.

9 май 2018 г.. “Българското правителство е в постоянна връзка с китайските власти, за да се осигури спасителен хеликоптер за алпиниста ни Боян Петров, който е в неизвестност в Хималаите от няколко дни. Китайският посланик у нас Джан Ханджоу пое ангажимент техниката да бъде осигурена възможно най-скоро”, съобщава премиерът Бойко Борисов в началото на правителственото заседание.

11 май 2018 г..”Към 100 души ще се включат в спасителната акция по издирването на Боян Петров, който изчезна на 3 май под връх Шиша”, съобщава на брифинг посланикът на Китай в България Джан Ханджоу.

26 октомври 2021 г.. Радослава Ненова, жената на Боян Петров, обвинява в лъжа Кирил Петков, заради неговите твърдения, че заедно с баща му са дали 30 000 долара за спасителната акция за издирването на Боян Петров в Хималаите. “Не ми е приятно, че така мащабно се лъже в последно време за това което се случи в Тибет 2018. Разбирам жаждата за внимание, но тя не оправдава нито една лъжа! Една лъжа, повторена много пъти, не прави истина! И всеки, който разпространява и толерира лъжи, е също лъжец.”

… Знам, че от Брюксел и Вашингтон притискат ГЕРБ за коалиция с ПП и ДБ. Но, ако Бойко Борисов им клекне безпрекословно, това ще има тежки последствия за неговата партия.

Ако пък Кирил Петков и Христо Иванов наистина искат да има редовен кабинет, да се държат като редовни политици, а не като пиар истерици.

От Фейсбук профила на журналистката Соня Колтуклиева