Само в 7DniSofia.bg

СКАНДАЛНО! Всеки работещ в България ще трябва дава по 6000 лв. годишно на Промяната до 2025 г.

продължаваме промяната кирил петков асен василев

Българският политик и дипломат Александър Йорданов е коментирал във Facebook политическата, икономическа, и финансова криза, която предстои в страната ни заради действията на „промяната“.

Поместваме написаното от Александър Йорданов без редакторска намеса:

Какво ни донесе т.нар. промяна? Да оставим за момент високата инфлация, високите цени на горивата и електроенергията, високите цени на хранителните стоки и т.н. Да видим последният й подарък. Всяка година през следващите три години държавата ще трябва да тегли заем по 16 милиарда лева годиш милиарда. Или за трите години – 48 милиарда.

– Това означава, че всеки български гражданин ще задлъжнее към „промяната“ с 3 000 лева годишно, ако приемем, че сме около 6 милиона. Но тъй като децата и пенсионерите не работят и не печелят, то остава дългът да го плащат работещите българи.

– Да приемем, че те са половината или 3 000 000. И сметката става двойна. Всеки български гражданин, който работи, ще трябва да се бръкне с около 6000 лева годишно и да ги подари на „промяната“. Месечно това прави 500 лева за „Бог да прости, промяната!“. Или общо за три години – 18 000 лева.

– Семейство с двама работещи ще трябва да осигури на „промяната“ 12 000 лева годишно или за три години -36 000 лева. Месечните и годишните данъци, които трябва да се плащат са башка. Тях не ги броя. Но и те растат.

– Разбира се, плащането на тези пари ще се просрочи във времето, така че да ги плащат и тези, които сега още носят ученическите ранички на гърба си. Но…ще ги плащат.

– И със сигурност ще попитат своите, тогава вече стари родители, дали са имали акъл в главите, когато са подкрепили „промяната“. Ще плащат, няма къде да ходят, заради празноглавието на група предимно софийски шашкъни и техните спонсори олигарси, които измислиха номера с „промяната“.

– За да дойдат на власт, да лапат европейски парички, за министри и депутати да се курдисат, туй цък, онуй цък да гепят. И да си гудаят набързо парици в джоба. Което и направиха вече.

– Категоричен съм, че ония граждани и селяни, които се хванаха на тяхната въдица, голямо зло на народа ни сториха. Затова и кризата не само продължава, но и се задълбочава. Тя е и политическа, и икономическа, и финансова. И краят й не се вижда.

– Защото другото име на кризата е „промяна“. А иначе, новината от днес е, че депутат от „промяната“ си е купил цяла хотелска верига. Обърнете внимание – не един хотел, а цяла хотелска верига. Така се действа в условията на „промяна“.За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории