Само в 7DniSofia.bg

Закопчаха Алекс Богданска, тя се оплака в мрежата: Не е справедливо (СНИМКА)

александра богданска

Алекс Богданска пак е под прицел, но този път не заради бившия си Даниел Петканов. Моделката и инфлуенсър направи нарушение в центъра на София с колата си и веднага беше наказана от служителите на градска мобилност.

Наскоро изкусителната моделка се оплака, че са й сложили скоба на автомобила и показа какво точно се е случило в нейно отсъствие. „По традиция всеки път, когато отида до офиса, идват тези мили момчета и ми слагат скоба“, пише Богданска в социалните мрежи, показвайки снимки на закопчаното червено спортно возило.

По думите на Богданска – нарушение няма, а явно проявена небрежност от нейна страна – например грешно изписване на регистрационния номер на колата. При всички положения ситуацията, както изглежда, е завършила с усмивка.

„Защо го правите всеки път това. Ей, така да си лафим“, попита Богданска служителите на столичната градска мобилност, а те й отговориха, че досега не са я срещали и че в миналото други мъже са поставили скоба на автомобила и. „Докато не се изредите всички, няма да се успокоите“, констатира тя.

„За 30 секунди точно и видях как ми поставят скоба. Не е справедливо към мен“, оплака се още инфлуенсърката, която най-редовно е санкционирана за неправилно паркиране и добре познава тази ситуация, пише show.blitz.bg.