Скандал! Левски скача на ЦСКА 1948 и Пенев с мисъл за отмъщение?!

левски цска 1948

Левски домакинства на ЦСКА 1948 в дербито на 16-ия кръг в Еfbet Лига. Мачът е от 17:30 часа на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ и е очакван с голям интерес, предава БЛИЦ.

„Сините“ на Станимир Стоилов ще опитат да прекъснат лошата серия, а и да отмъстят на тима на Любослав Пенев. Припомняме, че „червените“ победиха Левски на старта на първенството. „Сините“ бяха разплакани в Бистрица от национала Георги Русев.

Левски не успя да запише победа в последните си три мача, губейки с 1:2 от Славия и завършвайки наравно със Септември (0:0) и Локомотив (Пд) (1:1).

ЦСКА 1948 също се представя колебливо напоследък. Отборът на Любо Пенев записа две ремита в последните си три двубоя в Efbet Лига и е трети в класирането с 31 точки. Лидерът ЦСКА е с 37, а втори с 32 е Лудогорец. Левски е пети с 26 т. Шампионите и „сините“ обаче имат по два мача по-малко от „армейците“ от Борисовата градина и „червените“ от Бистрица.

За мача днес Станимир Стоилов има сериозни кадрови проблеми в атака. Трайно контузен е Билал Бари, а от сметките му отпадна и Ивелин Попов. Попето получи травма в срещата с Локомотив (Пловдив) и със сигурност пропуска и отложения мач с Черно море през идната седмица – на 2 ноември (сряда) от 17:15 часа.

Добрата новина е, че Илиян Стефанов, Хосе Кордоба и Жереми Петрис, които имаха различни оплаквания през седмицата, ще са на линия за ЦСКА 1948.

Любослав Пенев може да разчита на най-доброто, с което разполага. Очаква се в предни позиции „сините“ да застрашават Радослав Кирилов, Ивайло Чочев, Евгений Сердюк и Енрике Рафаел.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории