ГРОЗНА АГРЕСИЯ: Бясна майка отвъртя б шамара на ученик в столичното 23-то СУ и го заплашва

училище

Агресия на възрастен към дете. В социалните мрежи се появи видео, в което се вижда как жена се кара с непълнолетно момче. От кадрите изглежда, че тя подхожда нападателно към него, чуват се и коментари отстрани: Не удряй детето“.

Майката на момчето, която е публикувала кадрите, твърди, че синът й е получил 6 шамара от въпросната жена.

Случката е от двора 23 СУ в София.

След часовете било хубаво времето, децата си взели закуски и останали малко на слънце до тенис масата. Майката на негов съученик идва в двора, хваща сина ми за ръката, бие му 6 шамара. Казва му. че ще му разбие носа и тогава се чува гласът на преподавателка, която казва да остави момчето“, разказва майката на потърпевшия. Тя призна, че синът й и друго дете от класа са имали конфликт от 1-2 седмици.

Като цяло в класа момчетата имат конфликти помежду си“, коментира тя пред Нова телевизия.

Майката на второто дете не пожела да говори пред камера.

От МВР пък казаха, че има 2 сигнала. Първият е от 24 октомври. Той е от мъж, който казва, че синът му е пребит от друго дете. След преглед в ,,Пирогов“, отиват в полицията и подават сигнала. Вторият сигнал е от 25 октомври и е за конфликта във видеото:

Проверени са камерите на училището. „Не се виждат шамарите, за които говори родителя“, заяви Нина Чанева, директор на 23 СОУ.

Педагогическият съвет на училището не толерираме по никакъв начин тормоз и насилие над когото и да е било. Поканихме на среща майките и децата. Жената призна за шамарите и се извини“ каза Чанева

Оказва се обаче, че първият ден другото момче е било нападнато в двора.

Чанева обясни, че една от мерките, които ще бъдат взети е родителите и децата да имат съвместни мероприятия в събота и неделя. Ще се работи и с психолози и детска педагогическа стая и много работа с родителите.