Върхът на унижението! Гала се прави, че Стефан не й изневерява, за да го запази

стефан гала

Гала е луда по Стефан и това започва сериозно да я заслепява. Тя му прощава всичко, като понякога се прави на ударена и нарочно не вижда лъжите и предателствата му.

Именно такъв е случаят в момента. Стана ясно, че 45-годишният пчелар сваля други жени в интернет. Той им пишел пикантни съобщения, насърчавайки ги да излязат с него.

За всичко това разкриха потърпевши момичета във Фейсбук. Те са доста по-млади от Стефан и е логично той да търси разнообразието, след като в продължение на 17 години спи с жена, която е с цяло десетилетие по-възрастна от него.

Гала вече е на 55 г. и очевидно мъжът й е решил, че му трябва по-свежа плът. Той обаче не е отчел малката подробност, че е известна личност и бързо ще се разбере за чатовете му.

Дали се е стигнало до физическа изневяра, не е ясно. Самият факт обаче, че иска да излиза с други, е предателство спрямо жената до него.

Гала усещала какви ги върши зад гърба й и че иска по-млади жени, но от страх да не го изгуби се правела, че не знае нищо. Тя все пак опитвала да си върне вниманието му в леглото с подмладяващи процедури, но унижението, че мъжът й иска други, си остава.

Нека да не забравяме и как започна любовният романс между Гала и Стефан през 2005 г. Тогава пчеларят напусна жена си Росица с бебе на 7 месеца на ръце, за да се втурне в обятията на водещата на „На кафе”. Така че изневярата не е нещо ново за Стефан Николов.

Източник: HotArena.net