Лена Бориславова с голям жест към годеника си. Направи нещо неочаквано

лена

Голям и много мил жест към Мирослав Иванов направи Лена Бориславова. Бившата дясна ръка на Кирил Петков публично заяви, че се гордее с Мирослав. Двамата бяха сгодени, Лена дори показа в Народното събрание пръстена си от него. Но сега не е ясно какви точно са отношенията им, предава standartnews.com.

На рождения си ден Бориславова смени профилната си снимка във Фейсбук и на нея вече грееше без годежния пръстен. В Деня на откриването на парламента, когато Миро стоеше като редови депутат в пленарната зала, бившата шефка на кабинета на Кирил Петков и говорител на правителството му си пусна снимка от басейна на видимо в скъп курорт в Нова Зеландия.

Сега Лена блесна с нов пост във Фейсбук. С него тя се опита да уязви председателя на НС Вежди Рашидов и да похвали Мирослав Иванов. Гордея се, че председатели на НС от името на „Продължаваме промяната” бяха лица като Никола Минчев и Мирослав Иванов, обяви Лена Бориславова.

Ето какво написа тя:

„Изборът на председател на Народното събрание, освен задължителен, е преди всичко натоварен със символика и знаковост за политиката и законите, които това Народно събрание ще твори; знаковост за моралните устои и за разбирането за принципност, въз основа на които мнозинството в залата ще взима своите съдбоносни за цял един народ решения.

Гордея се, че председатели от името на #ПродължавамеПромяната бяха лица като Никола Минчев и Miroslav Ivanov.”