Ген. Атанасов тотално полудя, разтресе ефира от смях: Много му се иска на Бойко да ни прегърне

атанас атанасов

„Всички, които избраха Вежди Рашидов, се интересуват от „хартиената измама“, коментира пред БНТ ген. Атанас Атанасов от ДБ.

„Важната тема е хартиеното гласуване и не зная дали това не бе примамката, на който се хвана Корнелия Нинова… Инсталираха Вежди Рашидов и до него е Росен Желязков, а отзад е Десислава Атанасова, и оттам вече отиваме към Банкя“, посочи политикът. За него е важно как ще се определя дневният ред на парламента.

„Важни са детайлите – какви точки ще влизат в дневния ред. Контролиращите този процес ще искат да се гледат тези, които да им носят дивиденти. Нагласата към този момент е, че пак отиваме към избори“, смята Атанасов. Според него ГЕРБ са разпространили имена от ДБ – кандидати за шеф на Народното събрание.

„Много му се иска на Бойко да ни прегърне, но знаем, че прегърнатият от Бойко си отива от политиката. Ние създадохме ДБ с основна цел – да се борим с демонтирането на корупционния Борисов режим. Тези опити за спекулация от страна на ГЕРБ трябва да се разсейват ежедневно“, допълни Атанасов. Той поиска да се остави в миналото въпросът за това дали ДБ трябваше да има съвместно явяване с ПП на изборите.

„Не можем да подкрепим правителство с мандат на ГЕРБ. Ние ще обезсмислим цялостното ни съществуване. Бихме подкрепили правителство само с втория мандат на ПП, но с условия. Ние с ГЕРБ не можем да бъдем заедно, и ДПС – те са като сиамски близнаци, скрити зад паравана”, категоричен е ген. Атанасов.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории