Само в 7DniSofia.bg

БОМБА! Изненадваща новина за българския футбол – син на легенда на Литекс става наш национал?

Велко Йеленкович

Талантлив сръбски футболист е на път да стане национал на България,  предава БЛИЦ от сигурни източници. Става въпрос за 19-годишния Велко Йеленкович, който носи екипа на Войводина (Нови Сад).

Първородна рожба на легендата на Литекс Небойша Йеленкович попада в плановете на селекционера на младежкия ни тим Александър Димитров. Развитието на Йеленкович-младши е следено и от наставника на първия ни отбор Младен Кръстаич. Сръбският специалист впечатли още в първите си два мача начело на България, давайки шанс на редица млади футболисти за сметка на по-опитни.

Велко Йеленкович е централен защитник, роден е на 5 юни 2003 година в Ловеч. Талантът има българско гражданство, като до момента е играл за формацията на Сърбия до 17 години.

Синът на двукратния шампион с Литекс Небойша Йеленкович e израсъл в школата на Войводина (Нови Сад). Преди месеци беше за кратко в Славия, но до договор не се стигна и той подписа с Войводина (Нови Сад), където е част от първия състав. Въпреки крехката си възраст Велко вече натрупа опит в мъжкия футбол, след като бе основен футболист на втородивизионния Кабел (Нови Сад).За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории