ИНФАРКТНО: Кола щурмува тротоара на „Раковски“ в София, едва не премаза хора на място

катастрофа софия раковски

Новичък и запазен „Мерцедес“ влезе в насрещното на столичнaта улица „Раковски“ и се качи на тротоара, като само бариера, която счупи, му попречи да навлезе в близкия магазин за шоколад, съобщава Lupa.bg.

Навлизайки в насрещното платно, възрастният човек в леката кола засече микробус, който за да избегне удара спука две от гумите си в тротоара.

Само факта, че нямаше хора точно в този момент на улицата допринесе да няма жертви след каскадата. Предполага се, че на човека зад волана му е прилошало и не е успял да овладее колата.

Бариерата пред магазина за шоколад беше буквално потрошена, а колата на възрастния човек изкривена отпред до неузнаваемост, поражения имаше и по страничната врата.

След инцидента шофьорът каза, че е заспал вероятно зад волана, а колата му е автоматик и продължила хода си. Не знаел, че автомобилът му има ербек, който го спасил. За момент бил и в безсъзнание.

На място дойде Бърза помощ и лекарка прегледа 70-годишния шофьор. Той остана да чака катаджии, които 30 минути след инцидента липсваха.

Преди да щурмува тротоара човекът бил в Нови Искър. Само преди няколко дни колата е взета от ремонт след като друг шофьор го е ударил отзад.

За радост катастрофата мина без отнети човешки жертви.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории