Успяха! ,,Червена“ България ликува, похвалиха се с нова придобивка

цска магазин

Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов обяви при официалното откриване на фен магазина до стадион „Българска армия“, че „червените“ са имали сериозни трудности в осъществяването на проекта, предава БЛИЦ.

Шефът в клуба разказа, че придобивката за привържениците е била готова още преди година, но различни пречки са забавили откриването.

„След доста трудности най-после имаме възможност да отворим временен магазин. Подчертавам временен, защото, както всички знаем, се очаква построяването на нов стадион, където ще има фен магазин и музей. Но на клуб като ЦСКА е нужно феновете да имат физически магазин, за да си закупят артикули, които искат и ги интересуват“, каза Филипов.

„За стадиона всичко върви по план, действат се нещата. В най-скоро време ще се представи идеен проект. Стъпка по стъпка те са определени и зададени нещата. Днес ще говорим за магазина. С отварянето му имахме доста трудности. Той е готов от една година, но различни разрешителни не ни позволиха да го открием по-рано. Даже още не е напълно обзаведен. Тепърва ще се вкарват нови артикули. Не беше толкова лесно отварянето. Това е временен магазин. Единствената цел е да улеснява привържениците“, коментира шефът в ЦСКА.

„Няма да има никакъв конфликт с магазина на феновете. Там се продават фенски артикули, а тук – такива на клуба”, подчерта Филипов, който похвали играта на отбора в последните срещи.

“Последните два мача показваме различно лице. Има настроение и агресия в играта, която всички искаме да виждаме. Непримиримост, характер, желание за победа. Това са много важни неща за ЦСКА. На първо, а не на последно място играем добър футбол”, допълни изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов.