Какво се случва?! Лена обърна гръб на Кирил Петков. Показа му, че е минало

Кирил петков лена бориславова

Какво се случва? Лена Бориславова, която бе изключително близка с бившия премиер Кирил Петков и като правителствен говорител и началник на кабинета въртеше всичките му дела, празнува сама рождения си ден.

Лена отбелязала скромно личния си празник далеч от столицата – край Габрово, пише вестник Ретро.

Лена била с неглиже визия и големи черни слънчеви очила, но въпреки това присъствието ѝ из калдъръмите не останало незабелязано. Вместо с шампанско за няколкостотин лева, черен хайвер и отбрани ястия рожденичката почерпила близките, с които била на разходка, с традиционни български гозби, сред които и култовите кебапчета, които се продават на „Етъра“ от години. През последните два месеца Бориславова страни от политическия живот у нас, както и от компанията на Кирил Петков, с когото бяха неразделни.

Красивата юристката отказа да присъства в листите на „Промяната“ като кандидат за народен представител, като посочи лични причини за оттеглянето си от първите редици на партията. Лена подкрепяше съпартийците си единствено раздавайки листовки из София и отклоняваше абсолютно всички покани за телевизионни интервюта.

Въпреки това тя продължава да подкрепя „Продължаваме промяната” и Кирил Петков с постове във фейсбук. Последният от тях е за похвала на екипа, работил по осигуряването на медицински хеликоптер.