Съветникът, смъкнал украинското знаме, чака извинение от лидера на Възраждане: Ще ви посоча с пръст!

борислав иванов

Общинският съветник Борислав Иванов, който на два пъти неуспешно опита да свали украинското знаме от сградата на Столична община, обяви във Фейсбук, че е разочарован от реакциите и очаква официални извинения. Той написа:

„И никой не ме попита, какви са бъдещите ми творчески планове ! Разбрах по-трудния начин, че следите стъпките си. Планирам да дойда идната сряда в народното събрание и да наблюдавам Внимателно как ще излъжете народа и ако го направите ще ви поискам оставката. Очаквам да се окаже, че има достойни хора и ще го направят, както аз днес сутринта !

Очаквам и официално извинение от всички, които се прецакаха за толкова кратко време и се опитваха да опетнят честта и достойнството, както на семейството ми, в това число и Костадин Костадинов. Г-н Костадинов, вие ме излъгахте и предадохте. Не правете това и с народа, защото аз ще ви посоча с пръст.

Желая, то и ще се случи всички, които ме обичат, мразят или там искат да правят любов и ме познават що човек съм. Да заповядат утре вечер 20 часа на летище София, съпругата ми пристига от Малта с полет от Турция. Заради вас иска да се разведе с мен и аз реших да поднеса в краката и сватбената си халка , пистолетите си и Знамето на Украйна. Трябва да и покажа колко много я обичам и, че заради всички вас Българи мога да я загубя. Който иска да заповяда да ми помогне. След това ще ви помогна на всички вас България да изгоним вечната Лъжа от България и да станем на три морета. Ако не дойдете поне ми пожелайте Успех. Няма какво да губя, на път съм да загубя това, което най-много ценя. Преди 48 часа всички ме излъгаха, Преди 24 часа всички ме предадоха, поне сега бъдете честни и ми помогнете. И на „всички“ лидери и приятели, които мислеха вчера, че съм луд и ми казваха прави това, прави онова искам да благодаря и да ви кажа, че само четирима човека могат да ми казват какво да правя – това са майка ми, жена ми и двете ми деца. Другите не ме интересуват. Сам съм, мога и ще го направя. Ще рестартирам държавата с ваша помощ !

P.s . Имах честта преди минути да се запозная с Мария Цънцарова, която се оказа, че не яде хора, ами е една прекрасна и умна дама, на която си подарих личния си телефон отключен, очаквайте всичките ми контакти да ги потърсят от БТВ. Хубав и успешен ден на всички в тази държава !

Изключвам си телефона, няма да умирам, ще почивам. Ще го включа като видя жена си усмихната и щастлива !“


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории