Само в 7DniSofia.bg

Надвиснаха черни облаци! Деца разбиват семейството на Ирина и Иван Христов?!

ирина иван

Високо напрежение тресе семейството на Ирина Тенчева и Иван Христов, пише Lupa.bg.

Задава ли се буря и няма ли да изтръгне тя едно от стабилните семейства в шоубизнеса, питат фенове.

Причината са децата. Но не техните, родени от другите им връзки или общия им наследник.Както знаем, Ирина Тенчева има две пораснали деца от предишната си връзка. Иван пък има голяма дъщеря от връзката си с Вихра Петрова. Ирина и опосума имат общ син Самуил. Тази година малчуганът е първолак в Музикалното училище.

Само че напрежението идва не от тях, а от неродените. Защото продуцентът на „Фермата“ искал да имат още деца, само че Ирина си правела пас.

Иван Христов се оплакал пред колегите си, че иска да увеличи броя на наследниците си, но Ирина нехаела. Затова двойката спорела непрекъснато, но бившата водеща била категорична, че не иска повече да сменя памперси.

„Ами като не иска да става майка доброволно, помоли я в ефир. Да видим тогава дали ще откаже пред цяла България“, подкокоросвал го партньора му Андрей Арнаудов.

Иван обаче категорично отказал да го прави, защото с половин уста признал, че щял да си има големи крамоли в къщи. Според клюката в дома им коли и беси Ирина и мъжът й не смеел една крачка да направи без нейно съгласие.