Специално отношение: Гала опасно близко до красавец от „Игри на волята“ (СНИМКИ)

гала на кафе

Тв водещата Гала явно заяви предпочитанията си към един от отпадналите участници в „Игри на волята“. Синът на Мария Гроздева – Валери изучаства почти в цялото предаване на „На кафе“.

Досега всички гостували й отпаднали участници от риалитито са преминавали по дежурния ред, но блондинката видимо прояви специално отношение към красавеца Валери Григоров, който отпадна в миналия епизод на „Игрите“.

Гала редовно се обяснява на голяма част от гостите си колко много ги харесва и други суперлативи. Но направи особено впечатление отношението й към Валери. Досега всички от „Игри на волята“, които се изредиха минаваха по бързата процедура с няколко въпроса. Но синът на олимпийската ни шампионка по стрелба откара до края на „На кафе“ и дори влезе като допълнителен панелист.

„Няма да се учудим ако започне по-често да го вика, за да замества някой от панелистите си“, коментираха зрители.

Младежът също така остана и по време на готвенето в предаването и така до финала му.

В действителност чаровника Валери е един от любимците на зрителите. Момчето привлече вниманието не само с визия, но и с възпитание и добротата си, която се забелязваше извън физическите му способности на терена на игрите. Името му дори беше спрягано за финалист с другият силен играч в риалитито – Филип, пише „Хотнюз“.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от ☕️ На Кафе (@nakafe_official)