ШОК! Известна личност участвала в побоя над хижаря край Своге? (СНИМКА)

хижа

Потъналият вдън земя брадър и изпълнител на идиотски песнички Джорджано е сред групата младежи, обвинени в побой над хижар и разбиване на хижа „Лескова“ преди дни. Това стана ясно снощи във вечерното шоу на Цитиридис. Водещият показа снимка от репортажа на момчетата, които бяха замесени в побоя, като на кадъра сред тях е и Джорджано.

Около 15 ч. следобед в деня на изборите полицията получава сигнал за побой в хижа близо до Своге. Компания приятели се качват на „Лескова“, за да ползват барбекюто до хижата. Твърдят, че малко по-късно са изгонени оттам, а след сигнал до МВР – и задържани за 24 часа, тъй като по разказ на хижар, момчета са го били с „различни видове тояги, заплашили го, откраднали и резачка“.

Момчетата от своя страна разказват, че собственикът на хижата е бил доста недружелюбен: „Напуснете, това е частен имот, вие нямате работа тук“, им казал хижарят. След два часа и половина се появява синът му с резачка, и ги заплашва, че ще ги избие, защото са в частен имот.

Задържали са само водачите на моторните превозни средства.

Не е ясно дали изпълнителят на култовата песен „Отиваме на купон“ Джорджано е бил част от компанията или просто момчетата са го видели в хижата и са поискали да се снимат с него.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории