Татко на 61?! Певецът Веселин Маринов и любимата му бутат бебешка количка

веселин маринов

Бебе е проплакало в семейството на Веселин Маринов, но дали той е бащата? Това се чудят всички съседи на естрадния трубадур в София, които в последните седмици редовно го засичали да се разхожда, тикайки бебешка количка. 61-годишният певец бил забелязван заедно с настоящата си половинка Веселина да прави разходки на стадиона на НСА. От години Маринов живее в луксозно жилище в Студентски град, което се намира в близост до Националната спортна академия и той редовно ползва базата ѝ, за да спортува или да се разхожда, пише вестник „Ретро“.

Близки до естрадната звезда не се наемат да потвърдят дали заедно с по-младата от него Веселина, с която имат изгаряща връзка от няколко години, са се решили да бъдат родители и желанието им бързо се е сбъднало. В същото време обаче се съмняват Маринов да вози в бебешка количка внучетата си близнаци, които отдавна проходиха и трубадурът от Полски Тръмбеш неведнъж е бил виждан да ги разхожда за ръчичка.

Дядо певецът стана благодарение на единствената си дъщеря Йоана, която го дари с две внучета – Веселин и Цветелина, като момченцето е кръстено на него. Макар да има два брака, изпълнителят на „Горчиво вино“ е изпитвал радостта да бъде баща само веднъж. С настоящата му половинка Веселина живеят на семейни начала от дълго време, но заради лошия му опит със сватбите Маринов така и не се решава да ѝ падне на колене с пръстен и да я отведе до брачния олтар. Добричлийката, която, преди да се залюби с естрадния певец, бе омъжена за крупен бизнесмен, има две деца в тийнейджърска възраст.

С бившия ѝ обаче имаха тежки съдебни спорове за правата над общите им наследници и в крайна сметка те бяха присъдени на него. Веселина е бивша сервитьорка, но откакто споделя един покрив заедно с Веско, е носена на ръце от него и живее като принцеса, издават хора от тяхното обкръжение. Покрай COVID пандемията изпълнителят загуби стотици хиляди левове от концертна дейност и имал съмнения дали жената до него няма да го напусне, виждайки, че е пред фалит, но Веселина устояла на трудностите и не само че не си тръгнала, но и успяла да го извади от депресията, която го тормозила повече от година.