Трагедията е огромна! Разбра се кой е таксиметровият шофьор, жестоко убит в София (СНИМКА)

payimage-554742

Убитият 35-годишен таксиметров шофьор оставя три малки момиченца сираци. В мрежата беше споделен кадър от 34-ият му рожден ден, предава БЛИЦ.

На снимката Христо Йорданов е прегърнал средната си дъщеричка и позира заедно със съпругата си и другите им две деца.

Друг кадър, споделен в мрежата, показва как Христо прегръща бебе, което най-вероятно е третата му дъщеричка, която е на около годинка и няколко месеца. Той е направен като колаж, на фона на таксиметров автомобил на фирмата, в която Христо работеше.

Убийството на 35-годишен таксиметров шофьор в столичния квартал „Разсадника“ провокира редица протести, които сковаха София. Младият мъж почина след побой, нанесен му след лека катастрофа.

Има няколко версии за инцидента. До момента се знае, че до сбиването се е стигнало, защото и двамата водачи са влезли в еднопосочна улица. Таксиметровият автомобил е бил в нарушение.

По неофициална информация водачът на ударения от таксиджията автомобил е потърсил обяснение и го е попитал защо е предприел забранената маневра. От своя страна таксиметровият шофьор на висок тон му е отговорил: „Какъв си ти да ме питаш бе, момче?“.

В този момент двамата водачи излезли от автомобилите си и започнали да си разменят удари с ръце. Свидетелка на екшъна станала приятелката на шофьора от сивата кола. В един момент таксиджията се обадил по телефона на брат си и повикал подкрепление. Минути по-късно на ул. „Хъшове“ пристигнали няколко здрави мъже, които потърсили обяснение от 23-годишното момче.

По-късно дошла и полиция, която предотвратила опасното разрастване на разпрата.

За съжаление 34-годишният шофьор на таксито издъхнал от причинените му травми.

Христо Йорданов оставя три малки момиченца сираци.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории