ИЗВЪНРЕДНО! Таксиметров шофьор издъхна след зверски побой в София

полиция

Шофьор на такси издъхна, след като влезе в спор и бой с пътник от друга кола. Трагичният инцидент стана днес привечер в столичния кв. „Разсадника“, предава Труд.

Според очевидци автомобил, шофиран от младо момиче, влязъл в еднопосочна улица. Отсреща, в нарушение, обаче се задал таксиметров автомобил и колите не могли да се разминат. Спътникът на шофьорката – млад софиянец, подканил таксиметровия шофьор да даде назад, защото улицата е еднопосочна. Стигнало се до словесна разправия, която прераснала в размяна на удари. В един момент двамата спрели боя. Таксиметровият шофьор обаче се обадил на колеги и приятели.

Пристигналите като подкрепление отново се нахвърлили на пътника от другата кола, разказаха очевидци. В един момент свидетели се намесили и успели да прекратят кървавия бой. Изненадващо обаче шофьорът на таксито се строполил на земята. Пристигнали медици и му правили сърдечен масаж. Изясняват се причините за смъртта на таксиметровия водач, като ще се проверява дали е получил инфаркт. След инцидента близки на починалия обикаляли квартала и искали мъст.