Гърми скандал! Кирил Добрев премаза Нинова: Има психични отклонения! Нарушава правата ми

Кирил Добрев

Корнелия Нинова се оплака от репресия от страна на прокуратурата. Според нея е безпрецедентен акт на обвинението да се бърка във вътрешно-партийни въпроси. По думите й прокуратурата действа по жалба, подадена от Кирил Добрев, който съдът със свое решение върна обратно в редиците на БСП, след като Нинова реши да го изключи. Tribune потърсиха за коментар Добрев, за да разбере какво точно се е случило и каква е жалбата му. Ето какво сподели той пред нас:

Г-н Добрев, защо след като съдът Ви възстанови като член на Националния съвет на БСП отново подадохте жалба срещу ръководството на партията?

– Това е една жалба срещу г-жа Нинова, защото тя не ме допусна до заседание на Националния съвет и не изпълнява съдебните решения. Аз съм подал жалба до полицията и прокуратурата. Вие, ако спечелите дело, което е без право на обжалване и не ви допуснат, какво ще направите?! Ще направите същото. Тя нарушава правата ми да бъда член на Националния съвет, което съдът е отредил, че трябва да бъда такъв.

Г-жа Нинова твърди, че два пъти сте присъствали и даже сте се изказвали?

– Тя има психични отклонения тази жена. Аз ще покажа в 13:30 ч. пред „Позитано“ 20, че съм присъствал, но тя не ми даде да гласувам. Не ми даде да упражня правото си. Не зачетоха гласа ми при гласуването. Това е.