На бунт в БНТ: Зрителите полудяха заради новата Мариана Векилска, захапаха я

векилска

В телевизията суетата е огромна и затова водещите търпят критика, когато не са в перфектна форма. Такъв е случаят и с дългогодишната журналистка Мариана Векилска.

Лицето на БНТ стана двойна в последно време. Откакто се поналя, водещата на „България в 60 минути” избира за екран предимно рокли или туники, които прикриват формите й и все са с дълги ръкави. Често прибавя и сака, които са с дължина под ханша й.

Визията на Мариана, която на 11 април празнува 48-мия си рожден ден, започна да се променя още докато работеше в Би Ти Ви, където последно водеше предаването „Тази събота и неделя” с Жени Марчева и Диана Любенова. През 2000 г., когато стартира в Би Ти Ви като репортер, Мариана бе сред дамите с изрядна визия в медията. Неусетно няколко години по-късно Векилска доста бързо напълня, фигурата й се измени и към момента е с няколко килограма отгоре.

Разбира се, трябва да се отбележи, че не е първа младост и е нормално да се променя, пише hotarena.net. Само че в тв ефира, а и не само, има доста примери за дами, които съумяват да поддържат визия и младежки вид на всяка възраст. Сигурно на това се дължат коментарите за фигурата на Мариана.