Тити Папазов ревна за оставката: Подадох я под натиск. Сега всичко зависи от Сираков

тити папазов

Баскетболният специалист Константин Папазов използва профила си във „Фейсбук“, за да потвърди информациите от снощи, че е подал оставка като член на Надзорния съвет на Левски. В публикацията си той признава, че е бил принуден да стори това под натиск.

Сега от собственика Наско Сираков зависи дали оттеглянето на Тити Папазов ще бъде прието. Във втори пост в социалната мрежа 55-годишният бивш селекционер на националния отбор обяви, че темата по казуса е изчерпана, казал е всичко нужно и няма какво да добави.

„Подадох оставка от Надзорния съвет. Собственикът трябва да реши дали ще я приеме. Бях принуден да взема това решение под натиск. Мисля, че ако аз съм проблемът, това е най-лесното решение за мен. Винаги съм работил с любов за ЛЕВСКИ и абсолютно безкористно! Горд съм, че преди малко повече от две години бях в основата ЛЕВСКИ да си възстанови своята автентичност. Година по-късно да намери подкрепата на генералния спонсор PALMS BET! Само ЛЕВСКИ за всички истински и безкористни ЛЕВСКАРИ! Завинаги един от ВАС!!!“, написа Папазов във „Фейсбук“.