Костадинов взриви ефира! Разкри терористичен акт на Киро и Асен срещу България

костадин костадинов

Ние разчитаме само на подкрепата на българския народ и вярваме, че така ще можем самостоятелно да управляваме държавата. Това заяви лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов в ефира на bTV.

„Социологическите проучвания винаги са ни давали два пъти по-малко от резултата ни. ПП Възраждане на последните избори влезе с 5% в парламента, а имаше агенции, които твърдяха, че няма да влезем. Затова ние не се занимаваме с агенции и проучвания, а гледаме реалните нагласи на българите и опитваме да има даваме решения на проблемите“, каза той.

„Това не е нова теза, че можем да управляваме сами. Това го говорим последните 8 години, но досега не се чуваше. Проблемите не може да се решат от коалиционно управление“, уточни лидерът на „Възраждане“.

„Сега се говори за преговори с „Газпром“ – за да ги има, трябва да има две страни. Не можеш да преговаряш сам. Ако тези, които скъсаха отношения с Русия и извършиха един вид терористичен акт, си мислят, че могат да преговарят с руската страна, ще се сблъскат с много голямо разочарование“, добави той.

„Преговори се водят през 10 г. Последният договор бе през 2012 г. ако искаме преговори, трябва да говорим сега. Да приемем, че руснаците преглътнат унижението, което им нанесохме, което ме съмнява, ние пак нямаме време“, уточни Костадинов.

„Управляващите превърнаха руснаците в почти врагове. Как ще преговаряш с тези, които си унижавал до вчера?! Кирил Петков ли ще преговаря?!“, добави той.

„Всяко едно руско действие е ответ на българските действия. И като има лоша реакция, ние се питаме защо е така. Ние предизвикваме тези действия. И аз да бях на тяхно място, и аз щях да реагирам така. Те си гледат интереса, всеки го прави, аз също“, каза още Костадинов.

„Коалиционно правителство – това ще е правителство „Франкенщайн“. тези хора в парламента не си говорят помежду си, камо ли да управляват. Едно такова правителство ще бъде пагубно за България. То може да издържи само няколко месеца“, заяви лидерът на „Възраждане“.