Скандал: Посочиха верен признак, че ПП вече са манипулирали машините за гласуване!

кирил петков асен василев

Флейтистът Кристиян Коев написа критичен коментар в социалните мрежи по повод прогнозите на ПП за изборните им резултати. По думите му съмнителна е сигурността им, че ще имат 121 депутати! Ето какво още пише той:

Притеснително е, че Кирил Петков и Асен Василев и всички техни проксита обявяват, че са сигурни, че ще бъдат първа политическа сила и щели да съберат 121 депутати в следващия парламент.

Тези изявления дават повод за подозрение, че машините за гласуване са манипулирани от техни айтита. Не е тайна, че в ПП има айти специалисти, а след краткото им управление стана ясно и че нямат никакви скрупули, когато става дума за далавери. Виждаха България като стартъп за собствено облагодетелстване.

Нищо не им пречи да прекрачат и тази граница след като многократно нарушаваха закони и Конституция с наглост и непукизъм, за да се доберат до властта. Няма да е лошо компетентните органи да се разровят и проверят какво се е случвало с машините за гласуване в частните складове, където се съхраняваха по време на тяхното управление. В противен случай Кирчо, Кокорчо, Ленчето и други подобни отново ще направят на глупаци цял народ!


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории