БСП се тресе! Социалист до Националния съвет: Напускам! Нинова превърна БСП в търговец на смърт

корнелия нинова

Социалист написа открито писмо до Националния съвет. Напускам БСП, защото Корнелия Нинова се прегърна с десните и превърна моята партия в продавач на смърт, става ясно от текста на заявлението, предава ПИК.

Ето и пълния текст без редакции:

„Открито Заявление До Националния съвет на БСП

Заявление

От Стефан Димитров Попов, Член на БСП, живущ гр Пазарджик, Член на БСП София.

Уважаеми, Другари. След дълги размишления, Реших да Напусна БСП с Председател Корнелия Нинова. Това е породено от Коалицията с ДБ, от слабото организационно състояние заради Нинова и нейната клика. Член съм на БСП повече от 35 години и си оставам такъв по сърце и духом. Но не мога да членуват в Партия която беше в съюз с Десните, в Партия която се толерират Некомпетентноста, Кариеристите, подмазвачите и където Председателя не търпи чуждо мнение и критики.

Въпреки че гласувах за Корнелия Нинова на изборите за Председател на БСП през 2020 година, сега се оттеглям огорчен и разочарован. Ще се върна когато видя, че БСП е опора на слабите и беззащитни трудови хора. В момента сме в Хиперинфлация, БСП не направи един митинг или протест срещу цените на хляба, домати, краставици, месо, бензин и други стоки.

Когато наказаха Паргов, мислех че е правилно, когато изключиха Кирил Добрев и Георги Гергов, мислех също че е правилно, но когато изнасяш оръжие които трети страни продават на Държави която убива ,,руснаци,, ВЕЧЕ мисля че това не е моята Димитровска Благоевска Партия.

Изцяло съм за БСП, но БСП без Нинова и нейните подлезурковци и жалки Кариеристи. Тях ги е страх да не останат на улицата, защото са некадърници и не могат да изкарат пари. Винаги съм с БСП, но БСП без Олигархията, БСП която да защитава интересите на обикновения човек. Съжалявам, че трябва да напусна, но поне напускам с гордо вдигната глава, без да съм ползвал облаги както доста натегачи.

Със социалистически поздрав Стефан Димитров Попов, Град Пазарджик. 20.08.2022 год.