Дружката на Семерджиев потъна вдън земя след катастрофата! Майка й… я натири на село

полицайка

Повече от месец след като беше отстранена временно от работа в столичното Първо районно управление, плеймейтката с полицейска карта Симона Радева е потънала вдън земя. Очилатата сексбомба и дружка на двойния убиец Георги Семерджиев не се е мяркала в семейното жилище, което обитава с не по-малко палавата си майка – Бистра, разказват комшии на двете дами, предава Lupa.bg.

Макар родителката да се „хвали“ наляво и надясно, че Симона стои заключена и не си показва носа навън, тръшната от тежка депресия, по всичко личи, че 22-годишното момиче не си е у дома от доста време. Бистра не дава никакви признаци да изхранва още един човек в апартамента си, но за сметка на това често посреща гости от мъжки пол, споделиха наблюдателните съседи.

Според местната мълва момичето тихомълком е било изпратено в провинцията на отглеждане не при кого да е, а при кандидат-свекървата си – майката на ченгето Мирослав, с когото е интимна вече 3 години. В скромно село в Северозападна България полицайката събирала сили да се изправи пред правосъдието.

За разлика от щерка си, която се е покрила дълбоко, Бистра се пъчи по улиците и видимо не изпитва нито притеснение, нито срам от съучастието на отрочето си в зловещото двойно убийство на „Черни връх“. 45-годишната блондинка често се отдава на небрежни клюки с познати из квартала, като любимите й теми са Владимир Путин, когото обожава, и новият сезон на „Ергенът“.