Против правилата! Дончева заши новия си джип в забранена улица в София (СНИМКА)

татяна дончева

Напористата юристка и бивша депутатка от няколко политически фракции Татяна Дончева бе засечена да паркира неправилно в София по цели 2 параграфа от правилника за движение по пътищата, съобщава Лупа.

Социалистката е подкарала чисто нов джип от марката „Хавал“, за който обаче място явно трудно се намира.

Затова преди поредната си среща като адвокат или за реденето на нечии листи за предсрочните избори на 2 октомври Дончева реши да го „зашие“ в еднопосочна улица, обратно на движението. Видно от снимката, мястото е точно под знак, забраняващ влизането от другата посока, при това без отстояние от кръстовището, изисквано от закона.

Въпреки че столицата е трайно празна от 2 седмици заради сезона на отпуските, тя явно отново изпитва затруднения с намирането на подходящ паркинг за огромното возило. Джипът на адвокатката носи баровски номер, за който е заплатила допълнителна такса, когато е регистрирала возилото в КАТ.

Цената на колата варира между 50 и 55 хиляди лева в зависимост от екстрите, а явно тя не е пестила от тях.

Това не е първата изцепка на бившата бесепарка на пътя – преди няколко години паяк вдигна колата й заради изпуснат есемес за синя зона, което предизвика нейното раздразнение и се стигна до караница с катаджии в центъра на града.