Гнусно! Пеевски хвърли опосумите си срещу Валери Симеонов, в четвъртък ще е страшно

7 Dni Sofia16.08.2017
Гери Никол

Валери Симеонов явно настъпи яко гущера по опашката, с акциите си по въдворяването на нормалност в комплекса Слънчев бряг.

А сред хората, на които това не се харесва най-много е самият Делян Пеевски. Не стига, че медиите му не спират да заливат с помия вицепремиера, ами сега Корпулентния хвърли срещу Валери Симеонов и двете си най-отвратителни играчки – презрените покрай смъртта на Васа Ганчева опосуми Иван и Андрей.

Както е известно двамата са продуценти на рап-турне, в което Гери Никол си показва задника, Криско пее за еб.не, а бивша отломка на „Мултигруп“ финансира всичко.

Утре поредната спирка на тази халтура е Слънчев бряг, а опосумите анонсираха размирици ъс специално обръщение до медиите:

Във връзка със случващото се в к.к. Слънчев бряг и след информацията за отлагането на някои музикални събития, нашият екип взе единодушно решение, че концерта на 17 август, на територията на Cacao beach, ще се проведе и ще протече по вече публично обявения график. One Love е турне, чиято идеология и цел е да обединява! Неговата движеща сила са феновете от България и Македония и тяхната любов към музиката. За нас ТЕ са на първо място и няма да ги лишим от незабравимото изживяване – One Love. Слогънът ни е: „Love always wins“ и вярваме, че и този път ще победи! А ако по непредвидени от нас обстоятелства, концертът завърши след предварително обявения час в полунощ, имаме огромния шанс концертът да бъде закрит от гост звезда, която е популярна в цял свят! Разбира се става дума за набралият мега популярност напоследък Валери Симеонов!

След този анонс е сигурно, че пеевските опосуми със сигурност ще провокират напрежение в Слънчев бряг, след което ще раздухват случая, изкарвайки се репресирани.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории