Нели Петкова роди момченце, но не зачете българските традиции…

Нели петкова

Певицата Нели Петкова роди! Точно на Голяма Богородица блондинката стана горда майка на момченце, пише „България днес“. Първородното дете на бившата вокалистка на „Куку бенд“ проплака вчера около 9 часа.

Размерите на бебето са идеални. То е високо точно 50 см. И тежи малко на 3 кг. Нели още не е обявила как ще се казва наследникът й, но и това ще се случи скоро, признават близки до Петкова.

Едно е сигурно – детето на Нели няма да е кръстено на баба или на дядо, каквато е традицията в България. „Тя е много щастлива. Раждането премина съвсем нормално, без никакви усложнения. Нели се чувства добре. Бебето също е с отлични показатели“, разкри пред вестника пиарката на Петкова.

Приятелят на една от любимите певици на Слави Трифонов е американец. Двамата с Нели са заедно от няколко години, като често пътешестват по света. Петкова изключително много държала да роди в България, защото е привързана към страната ни. Заговори се, че тя и любимият й дори ще заживеят щастливо в България. Петкова не желае да разкрие пред медиите мъжа на сърцето си. Тя упорито крие името му и не иска то да се тиражира.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории